Transrodna ljubavna priča: "Nakon njene promjene spola, seks nam je mnogo bolji"



MARCO i Sadie upoznali su se prije dvije godine, ludo se zaljubili i počeli hodati. No, Marco tad nije izgledao isto kao i danas. Osim što je imao drukčiju frizuru, Marco je imao i neke druge dodatke kao što su obojeni nokti, nedostatak facijalnih dlaka, te najvažnije - grudi i vaginu. Naime, Marco se tad zvao Erica i bio je, kako tvrdi, "muškarac zarobljen u ženskom tijelu". Iako ga je zavoljela kao ženu, Sadie nije imala ništa protiv kad je odlučio promijeniti spol i postati muškarac.

"Erica je konstantno bila ljuta i čangrizava, no Marco je opušten i miran. On je definitivno sam sa sobom više na ti", tvrdi Sadie, koja je s Marcom iznimno sretna. No, za Sadie i Marca ova odluka nije bila jednostavna. Erica, koja je postala Marco, nije znala kako to reći roditeljima koji su imali velikih problema i s prihvaćanjem činjenice da je njihova kći lezbijka, prenosi Jezebel. Sadie je, s druge strane, isprva doista bila u šoku. Ona sama nikada nije bila s muškarcem, no Ericu je toliko voljela da nije mogla zamisliti život bez nje. Pa čak i ako umjesto sa ženom, taj život bude primorana provesti s muškarcem.

"To je bilo vrlo čudno. Tad nisam znao kako će moja obitelj i prijatelji reagirati, no jednostavno više nisam mogao živjeti na taj način. Sad smo transrodni par i moram reći da nikada nismo bili sretniji. Sadie je bila moja potpora kroz čitavo putovanje i neizmjerno sam joj zahvalan", pojašnjava Marco.

Također, osim problema s priopćavanjem "velike vijesti" obitelji, Sadie i Erica bojali su se da  ova promjena ne donese probleme i u njihov seksualni život. Zato se Sadie odlučila pridružiti grupi ljudi koja je prolazila kroz slične transrodne situacije i tvrdi kako joj je neizmjerno pomoglo.

"Zahvalna sam svima koji su saslušali moju priču i podijelili svoju sa mnom. Nemate pojma koliko ste mi pomogli. Koliko god to čudno zvučalo, moj seksualni život sad je mnogo bolji. Nakon početnog perioda privikavanja, nismo izlazili iz spavaće sobe danima", objašnjava Sadie.

Pročitajte više