Zašto mladoj zvijezdi "Igre prijestolja" nije trebao razgovor o seksu

Foto: Instagram

ZVIJEZDA "Igre prijestolja" Sophie Turner (Sansa Stark) kazala je da su je brojne scene seksa u HBO-ovoj hit seriji dovele do toga da svojim roditeljima kaže da joj nije potreban razgovor o seksu.

Turner se ekipi serije pridružila kad je imala samo 14 godina (sad joj je 19), zajedno s Maisie Williams (Arya Stark, sad 18-godišnjakinja) i Isaacom Hempsteadom Wrightom (Bran Stark, sad 16-godišnjak).

Za časopis Stellar kazala je da je procesuiranje toliko eksplicitnog scenarija bilo čudno iskustvo za sve troje prije početka snimanja prvih epizoda. "Kad sam prvi put pročitala cijeli scenarij, bila sam s Maisie koja je godinu dana mlađa od mene i Isaacom koji je tri godine mlađi. Sjedili smo, čitali, gledali u svoje roditelje kao - što je ovo?".

Nakon toga kazala je da je majku zaustavila kad je ona s njom pokušala obaviti veliki razgovor o seksu kad je imala 16 godina. "Rekla sam joj: 'To nije potrebno, sve znam. Znam sve što osoba može napraviti - i više od toga'. Serija je vrlo inventivna".

Priznala je da su njezini roditelji isprva bili šokirani scenarijem, ali da su se kasnije ipak pomirili sa sadržajem. "U prvoj sezoni bilo je tako puno scena seksa. Ali nakon toga su se navikli. Znali su da je u pitanju dobra, kvalitetna serija".
 

Pročitajte više