"Želim ti roditi malog Baldwina": Glumica optužena za višegodišnje maltretiranje holivudske zvijezde

Foto: Guliver Image/Getty Images, Screenshot: YouTube

GLUMICA Genevieve Sabourin optužena je za uhođenje holivudske zvijezde Aleca Baldwina.

Sabourin ga je navodno godinama maltretirala jer je on, nakon što su se seksali, postao prema njoj hladan. Poslala mu je preko stotinu poruku u kojima sugerira da njih dvoje začnu "mini-Baldwina" na Dan svetog Patrika.

Sve je započelo, kako je ona rekla pred sudom, na Valentinovo 2010. godine kad su njih dvoje otišli na spoj te kasnije završili u hotelskoj sobi među plahtama. Baldwin pak tvrdi kako je s njom uvijek imao osključivo poslovne odnose te da nikad nije bio zainteresiran za Sabourin.

No, glumica francusko-kanadskih korijena nastavila je maltretirati Baldwina i njegovu suprugu, 29-godišnju Hilariju, instruktoricu joge koju je upoznao 2011. godine, piše Daily Mail.

Baldwinov je odvjetnik na prvom saslušanju pročitao poruke koje je Sabourin slala glumcu prošle godine, a u svima njima je vidljivo kako Sabourin zaista očajnički želi biti s Alecom Baldwinom te mu roditi dijete.

Zvijezda "Lova na Crveni oktobar" čak je promijenila telefonski broj zbog neprestanih Sabourininih poziva, a situacija je eskalirala kad se Baldwin zaručio s Hilarijom. Sabourin je uhićena u travnju prošle godine kad se autom prepunim svojih stvari dovezla do kuće u koju se par uselio.

Njen pak branitelj tvrdi kako je ona samo htjela znati zašto se Baldwin ohladio nakon njihovog zajedničkog izlaska i romanse u hotelskoj sobi. Baldwin joj se navodno više nije nikad javio, što je po njenom viđenju "veoma nepristojno i grubo je povrijedilo njene osjećaje".

Također, porekla je svih pet slučajeva maltretiranja i uhođenja za koje ju je Baldwin optužio. On će svoje dokaze sudu prezentirati sljedeći tjedan.

 

Pročitajte više