AliBi: Prvi reperi na Dori

DA JE ovogodišnja Dora po mnogočemu posebna, dokazuju i Viktor Milaković i Dino Juratovac, dečki koji pod imenom AliBi rimama krče put ka Oslu. Osim što su prvi reperi na Dori, dečki dobro kotiraju na kladionicama, a pjesma "Prvi pogled" se očito svidjela publici jer je na hrvatskim stranicama Eurosonga zauzela visoko treće mjesto.

Dečki se glazbom bave odmalena, a na Dori će se predstaviti s pjesmom "Prvi pogled"

Viktor i Marko su netom punoljetni Zagrepčani. Zanimanje su za glazbu pokazali odmalena, ali su tek prije tri godine odlučili cijelu stvar podići na jednu ozbiljniju razinu. Osnovali su grupu AliBi koja je u početku snimala dosta demomaterijala, a prošlog su ljeta objavili i prvi singl "Brum i cash". Nakon toga kreće suradnja s producentom Borisom Đurđevićem, s kojim trenutno rade na pjesmama za njihov prvi album, na kojem će se naći i "Prvi pogled".

"Favoriti? Pa osim nas, klape i Đani Stipaničev"

"Već se neko vrijeme bavimo glazbom, a Dora je odlična prilika da se predstavimo široj publici", rekao nam je u telefonskom razgovoru Viktor. "Prijavili smo se na savjet našeg producenta Borisa Đurđevića. Pjesma je kombinacija repa i pop zvuka s fantastičnom Jelenom Majić koja je gošća u pjesmi", dodao je Viktor koji smatra kako je upravo to dobitna kombinacija. "Pripremili smo i odličan scenski nastup za koji se pobrinuo koreograf Neven Ivić, najbolji u svom poslu. Osim nas će na pozornici biti i plesačice, a  sve je vrlo energično i bit će odlično", dodao je Viktor.

Pročitajte više