Alka Vuica: Jako mi nedostaje muškarac u životu, želim nekoga tko je veći frajer od mene

ALKA VUICA je otkrila kako bi je mogao zavesti samo muškarac koji je veći frajer od nje same. "Jako mi fali muškarac u život. Za rođendan bih si poželjela jednog uz kojeg ću ostarjeti. Zamišljam ga kao mušku Alku, ništa ispod toga ne prolazi", rekla je pjevačica InMagazinu.

Alka misli da joj se Tajči trebala javiti dok je bila u Hrvatskoj te kako je njezina priča o odlasku u Ameriku sa 400 dolara deplasirana

Alka se osvrnula i na nedavni boravak Tajči u Hrvatskoj. Nekadašnjoj tinejdžerskoj zvijezdi napisala je pregršt pjesama, od kojih i najveće hitove kao što su "Hajde da ludujemo", "Bube su u glavi" i "Don Juan i smokvica". Kaže kako joj nije drago što se Tajči nije javila nekadašnjim suradnicima. "Ljude koji su joj postali da postane takav fenomen trebala bi poštovati. Nije nikada lijepo pljuvati u tanjur iz kojeg si jeo", kaže Alka. Dodaje i kako joj je sumnjiva Tajčina priča da je u Ameriku otišla sa 400 dolara i tamo prala podove, a novac koji je zaradila poklonila crkvi. "Mislim, zašto bi to čovjek napravi. koliko sam čula, sama si je platila školu, tečaj na off Broadwayu, a on je navodno koštao 40-ak tisuća tadašnjih maraka", rekla je Alka.

Ipak, Alka misli kako Tajči lijepo pjeva i ne bi imala ništa protiv da ponovo surađuju, samo bi se morale dogovoriti u kojem bi pravcu cijeli posao išao. Alka planira Tajči pozvati i na veliki koncert u pulskoj areni, na kojem će, ako zatvori financijsku konstrukciju, nastupiti 30-ak glazbenika. Pjevačica sprema i novi album, u stilu 80-ih, a kaže kako joj je najvažnije da je originalan, ali i moderan.

Pročitajte više