Amber Heard nakon suđenja s Deppom napustila Hollywood i odselila se u Madrid?

Foto: Instagram

GLUMICA Amber Heard navodno je napustila Hollywood i preselila se u Madrid nakon što je izgubila na suđenju s bivšim partnerom Johnnyjem Deppom, doznaje Daily Mail. 

S kćeri se preselila u Španjolsku

"Mogu otkriti da je Heard napustila Hollywood i u tišini se preselila u Španjolsku sa svojom kćeri Oonagh", piše Alison Boshoff u svom članku. Ona je od Amberinog prijatelja doznala detalje.

"Govori dva jezika, engleski i španjolski. Sretna je ondje, želi odgajati svoju kćer daleko od buke", piše Alison. Nije poznato je li Amber zauvijek napustila glumu ili samo privremeno. 

Prodala kuću u Kaliforniji

"Mislim da joj se ne žuri vratiti na posao ili u Hollywood. Do toga će vjerojatno doći kada bude pravo vrijeme, za pravi projekt", objašnjava prijatelj. Amber se o svom preseljenju u Madrid nije oglasila.

Naime, glumica je u srpnju 2022. prodala kuću u Yucca Valleyju u Kaliforniji za 1.1 milijun dolara. Od tada je dosta vremena provodila u Španjolskoj. U listopadu prošle godine Amber je snimljena na plaži u Majorci, a prije toga snimljena je u dječjem parku s kćeri. 

Pročitajte više