Američke avanture Nevena Ciganovića

Neven je, navodno, dobio posao kao PR u tvrtci Mega 1 Corporation, gdje će sudjelovati u promociji filma "Charleston For Vendetta", ali ne namjerava zanemariti ni posao modnog stilista, iako za njega još nije našao prave angažmane, doznajemo iz naših izvora.

U dobivanju radne dozvole i opstanku u Los Angelesu uvelike su mu, kaže, pomogli prijatelji Sanja Duggan i Frane Barbieri, a osim s njima, u redovitom je kontaktu s brojnim prijateljima iz Zagreba.

Trenutno živi u zapadnom dijelu Hollywooda, a stan dijeli s jednom srpskom manekenkom, za koju kaže da je odlična cimerica i da se sjajno zabavljaju.

Ciganović je, inače, jedan od prvih hrvatskih stilista, a među kolegama koji danas "drmaju" modnom scenom prilično je omiljen, jer je u vrijeme razvijanja modne scene u Hrvata bezrezervno pomagao svima.

Neuspješna pjevačka karijera i brojne estetske operacije ipak su oko njega stvorile, najblaže rečeno, negativnu energiju, pa je prije godinu dana spakirao kovčege i otišao u L.A. Sudeći po trenutnom stanju stvari, Hrvatska ga neće tako skoro vidjeti.

D.K.

Pročitajte više