Amerikanac skalpelom kastrirao mačka bivše djevojke

DA MUŠKI ego teško podnosi ostavljanje te da neki muškarci odabiru bolesne načine kako bi se osvetili bivšim djevojkama, pokazuje i slučaj 31-godišnjaka iz Eugenea u američkoj saveznoj državi Oregon, koji je iz osvete skalpelom kastrirao mačka svoje bivše djevojke.

Frustriran time što ga je djevojka ostavila, 31-godišnji Jerry Caswell je svoj bijes iskalio na njenom mačku Romeu. Kako prenosi AP, Caswella je razbjesnilo što njegova bivša djevojka nije željela u petak navečer doći k njemu te je uhvatio njenog mačka Romea, nadrogirao ga lijekovima koji su namijenjeni ljudima te ga potom kastrirao skalpelom.

Nesretni Romeo je prevezen u Hitnu jedinicu Veterinarske bolnice u Springfieldu. Očekuje se kako će se oporaviti od nanesenih ozljeda.

Policija je Caswella uhitila zbog zlostavljanja životinja. S obzirom da već ima kriminalni dosje, a u njegovom domu je policija pronašla više komada vatrenog oružja, koje je prema oregonskom zakonu zabranjeno evidentiranim počiniteljima kaznenih djela, Caswell će pred zakonom morati odgovarati i zbog toga.

I.M.

Pročitajte više