Amerikanka se začudila kako Francuzi prave sendviče: "Zapravo je jako fino..."

Screenshot: TikTok

AMERIKANKA Amanda Rollins s adresom u Parizu na TikToku je objavila video u kojem je pokazala kako Francuzi prave sendviče. Napomenula je da smatra kako bi postupak mogao biti čudan mnogim Amerikancima. 

"Ovo je maslac", govori Amanda u videu dok namirnicu uzima nožem i maže je na kruh. Dodala je još šunku i sir te rekla da je to "neobična kombinacija za sendvič". 

@americanfille Beurre it up baby 🧈😂 #frenchculture #frenchpeople #jambonbeurre #parisien ♬ original sound - Amanda Rollins

"Doslovno samo namažete maslac na kruh. Nikakva majoneza ili senf, samo maslac. Znam da će sigurno mnogi pomisliti kako je ovo odvratno, ali zapravo je jako fino", dodala je Amanda.

Mnogi Amandini pratitelji iz Europe i Australije dobro su se nasmijali, pišući u komentarima kako su oni odrasli jedući sendviče sa šunkom, sirom i maslacem. 

"Čekajte, zar Amerikanci stvarno ne jedu maslac u sendvičima?", "Sjedim i razmišljam o tome kako Amerikanci ne stavljaju maslac u sendviče. Zapanjen sam", "Najviše mi je smiješno što je ona toliko iznenađena. Ok, nisi nikada to jela, ali jednostavno mi nije jasno kako joj je kombinacija kruha i maslaca toliko čudna", "Maslac je toliko normalan za sendvič da ga ni ne morate zvati 'sendvičem sa šunkom, sirom i maslacem', već samo 'sendvič sa šunkom i sirom'", neki su od komentara na društvenim mrežama. 

No neki su stali u Amandinu obranu i pisali da im sendvič s maslacem uopće nije fin. "Maslac je za tost i kekse. Majoneza i senf se stavljaju u sendviče", "Nisam znao za sendviče s maslacem dok nisam krenuo u školu u Njemačku. Tamo sam probao ovakav sendvič i skoro sam povratio", neki su od komentara.

Pročitajte više