Amy Winehouse krastama i brazdama na licu zgrozila partijanere

DA JE pjevačica opet pijana i drogirana zapravo nije nikakva vijest, ali nove fotografije vječno posrnule i popularne Amy Winehouse svjedoče kako je njezin osebujan način života ostavio traga na nekad lijepom licu. Unatoč slojevima pudera, jasno se vidi kako Amy ima ožiljke i kraste, a pjevačica je zahvaljujući svome sablasnom izgledu dobila nezavidnu titulu - stalni posjetitelji klubova u kojima Amy "plaši" svojim izgledom nazvali su je najružnijom partijanericom Velike Britanije.

Amy je prije nekoliko dana osvojila nagradu Ivor Novello za najboljeg autora glazbe, što je ujedno i prva nagrada koju je dobila kao autorica. Oduševljenje nagradom pjevačica je iskazala u svom stilu - zaboravila je izići na pozornicu (to je umjesto nje učinio njezin otac), a onda je iza scene dreknula i panično zahvaljivala svima koji su zaslužni za novu nagradu u njezinoj vitrini.

Iako formalno još uvijek u braku, Amy i Blake Fielder Civil više ne kontaktiraju, na oduševljenje njezinih roditelja koji su od početka njihove ljubavne priče tvrdili da je destruktivna za okolinu, ali i njih same.

"Bili su u braku, koliko, dvije minute, možda deset? On je u zatvoru tokom cjelokupnog trajanja njihove veze. To je smijurija. Ipak, dogodilo se vjenčanje ali se nisam uzrujavala jer sam znala da od toga neće biti ništa", rekla je britanskim medijima Janice Winehouse, koja se novinama poslužila nekoliko puta kako bi kćeri javno skrenula pažnju na probleme u njezinom životu.

D.K.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više