Amy Winehouse se ispričala zbog pjesmice o "crnčugama i pederima"

AMY WINEHOUSE izišla je na prag svoje kuće u Londonu i držeći dnevne novine u rukama obratila se okupljenim paparazzima te se ispričala  za kućni video uradak koji je "procurio" u medije, a na kojem drogirana pjevačica pjeva rasističke pjesme. Video, kojeg je najvjerojatnije snimio Amyin suprug Blake koji se trenutno nalazi u zatvoru, u medije je dospio samo nekoliko dana nakon što je jedan od čelnih ljudi britanske policije, Sir Ian Blair, pozvao da se sve slavne osobe koje se snimaju prilikom drogiranja i sličnih stvari sudski progone.

Video snimka na kojoj Amy na melodiju dječje pjesmice pjeva o "crnčugama i pederima" snimljena je su u svibnju 2007. godine, nekoliko tjedana nakon što se par vjenčao u Miamiju. Osim rasističkih pjesmica, na videu se jasno vide tablete, lulice za crack, te nešto "što nalikuje heroinu na foliji". Ovo nije prvi puta da je u medije procurio Amyin kućni video uradak; ranije ove godine tabloid The Sun objavio je snimku na kojoj pjevačica konzumira koktel droga i puši crack, a nedavno je njezin novi prijatelj, rocker Pete Doherty objavio snimku na kojoj njih dvoje nadrogirani pričaju s miševima. Osim toga, pjevačica je nekoliko puta na sred ulice uhvaćena s jointom u ruci, tako da ovakvi ispadi u njezinom slučaju nisu nikakva novost.

Amy remeti mir u sudnici

"Najtalentiranija pjevačica današnjice" dane provodi drogirajući se, noći provodi u klubovima uz alkohol, a povremeno posjeti i sudnicu gdje se odlučuje o sudbini njezinog supruga Blakea. On je, naime, u zatvoru zbog tvrdnji da je zajedno s prijateljem Michaelom Brownom u ljeto 2006. godine napao i pretukao Jamesa Kinga, vlasnika jednog puba u Londonu, nakon čega mu je navodno ponudio 200.000 funti kako bi povukao optužbe i otišao u Španjolsku dok se "stvari ne smire". Amy je u sudnici nekoliko puta upozorena zbog remećenja pravnog postupka, jer Blakeu neprestano šapuće da ga voli i šalje mu poljupce, a da je nezadovoljna suđenjem pokazala je sama kada je u sred saslušanja sud usporedila s Disneylandom, a suca s Mickeyjem Mouseom, nakon čega je teatralno izjurila iz sudnice.

A kako bi se pobrinula da njenom voljenom ni u zatvorskoj ćeliji ništa ne nedostaje, Amy Blakeovim zatvorskim kolegama plaća tisuću funti mjesečno kako bi se pobrinuli da mu ne padne ni jedna dlaka s glave. "Blake u zatvoru ima ljude koji se brinu za njega, i koji mu između ostalog nabavljaju crack i heroin, a sve to dobiva zahvaljujući Amy koja se za to pobrine vani", ispričali su zatvorenici kaznionice u kojoj Blake boravi.

K.H.
Foto: News of the World

Pročitajte više