Ana Kurnjikova je trudna!

RUSKA tenisačica koja je pri kraju karijere bila više manekenka nego tenisačica, ostala je u drugom stanju s dugogodišnjim dečkom i pjevačem Enriqueom Iglesiasom. Barem tako tvrde izvori bliski pjevaču koji su se izlajali ruskom tabloidu Zhizn. Iako je njezina trudnoća neplanirana, prema riječima izvora, Ana Kurnjikova i Enrique su jako sretni što će uskoro postati prava obitelj.

Pored tvrdnji izvora, nedavna fotografija na kojoj se ispod njezine haljine nazire trbuščić ide u prilog nagađanjima da je lijepa sportašica trudna već nekoliko mjeseci. U nekoliko posljednjih intervjua s tenisačicom, na pitanje kakav joj je privatan život i je li sretna s Enriqueom, Ana Kurnjikova je odgovarala kako "nikad u životu nije bila sretnija".

Ana Kurnjikova je za svoj 26. rođendan od Enriquea dobila lančić sa srcem i time privukla pažnju na nakit koji je nosila. Naime, na ruci je nosila dijamantni prsten koji neodoljivo nalikuje na one zaručničke. Bez obzira na to, Enrique je u intervjuima odbijao priznati kako je zaprosio lijepu plavušu, a kamoli hoće li se uskoro oženiti. "Sretni smo bez ženidbe i spremni na dijete", rekao je u jednom od intervjua kad još uvijek nije znao da će uskoro doći vrijeme da dokaže svoju "spremnost".

L.V.
Foto: AFP

Pročitajte više