Ana Vilenica kao rođendansko iznenađenje na proslavi bolesne djevojčice

DAN NAKON što su Jacques Houdek i Ana Vilenica pobijedili u showu Zvijezde pjevaju, glumica se, kao rođendansko iznenađenje, pojavila na Dječjoj ortopediji bolnice na Šalati i posjetila bolesnu djecu. Jacques je bio spriječen doći na proslavu, ali je zato slavljenici Mihaeli Ivandić poslao rođendansku čestitku putem malih ekrana, uživo u showu Zvijezde pjevaju. Djevojčica iz Žepča u BiH, koja boluje od osteosarkoma (raka kostiju), proslavila je u nedjelju svoj 10. rođendan.

Prošla već četiri teške operacije

Mihaeli je ova teška bolest dijagnosticirana u kolovozu prošle godine. Do sada je operirana čak četiri puta, a na zadnjoj joj je operaciji ugrađena proteza u području donjeg dijela natkoljenice.

Kroz cijeli boravak u Zagrebu s njom je svakodnevno majka, dok je otac morao ostati s dvoje mlađe djece u Žepču. Mihaelu čeka tretman kemoterapijom, ali djevojčica je pravi borac, vesela, zaigrana i puna optimizma.

"Divan je osjećaj vratiti osmijeh na dječja lica"

"Divan je osjećaj vratiti osmijeh na dječja lica. Mihaela je u početku bila jako iznenađena kada me je ugledala, ali brzo smo probile led i uživale zajedno u proslavi. Bilo je mnogo smijeha, veselja i fotografiranja. Mihaela je zaželjela rođendansku želju, puhala je svjećice, i zajedno smo razrezale čokoladnu tortu. Djevojčica je veliki borac i vjerujem da će pobijediti bolest. Uz nju sam, i uvijek ću je nositi u srcu", izjavila je glumica Ana Vilenica.

Pročitajte više