Anđa Marić o razvodu: U tom mi se trenutku činilo kao da mi se svijet ruši

Foto: Instagram

Pjevačica Anđa Marić podijelila je na Instagramu staru fotografiju, a svojim pratiteljima ispričala je priču iza nje - kako se osjećala, što se događalo i kako sada gleda na nju, a podijelila je i detalje razvoda.

"Upravo tog tjedna, prije 15 godina, nastala je ova fotografija u stanu moje bake Agnes u Budimpešti. Snimio me je moj prijatelj i bivši suprug, Matjaž Zore... Sjećam se da mi se u tom trenutku činilo kao da mi se svijet ruši. Tek što mi je suprug uručio papire za razvod, trudila sam se pred petoricom prijatelja i suradnika - mojim frizerom, šminkerom, dizajnerom - stvoriti privid da je sve u najboljem redu", počela je pjevačica u svojoj objavi.

"Ali Matjaž, gledajući me kroz objektiv, rekao mi je: 'Ti meni ne možeš lagati.' Osjećala sam se užasno, suze su mi navirale same... Dok razmišljam o prošlosti i preobražavam te uspomene, gledajući ovu sliku shvaćam da je ona najdivniji hommage mojoj baki, Mađarskoj, glazbi, djetinjstvu i kulturi koji smo ikada mogli stvoriti.

To se dogodilo samo nekoliko mjeseci nakon što je album projekta Kisha, 'A Nyár, izdan u Mađarskoj na mađarskom jeziku", zaključila je Anđa koja je bila u braku s Primožem Dolničarom od 2003. do 2010. Zajedno imaju sina Gašpara, a nedugo nakon razvoda Anđa je pokušala pronaći sreću s Matjažem, no nažalost, ljubav nije uspjela.

Pročitajte više