Andrew Garfield šokirao fanove: "Idem se malo odmoriti, želim biti obična osoba"

Foto: EPA

GLUMAC Andrew Garfield svojom je nedavnom izjavom šokirao obožavatelje. Naime, zvijezda Spider-Mana je najavila da napušta Hollywood i uzima pauzu od glume.

"Idem se malo odmoriti. Moram se ponovno kalibrirati, preispitati što želim sljedeće raditi, tko želim biti i samo želim neko vrijeme biti obična osoba", rekao je Garfield za Variety. Glumac je dao naslutiti i da mu je prethodna sezona dodjele nagrada bila pomalo naporna, nazvavši je "mašinom za pranje rublja", te je dodao da "mora neko vrijeme biti malo običan".

Garfield se prošle godine pojavio u blockbusteru Spider-Man: No Way Home i dobio nominaciju za Oscara 2022. za Tick, Tick ... Boom!. Također glumi u seriji Under the Banner of Heaven, čija je premijera zakazana za danas. Glumac je nedavno izjavio da "ne planira ponoviti ulogu slavnog superjunaka", usprkos uspjehu posljednjeg filmskog nastavka.

Njegova sljedeća uloga trebala je biti u BBC-jevoj adaptaciji Brideshead Revisited s Cate Blanchett, Ralphom Fiennesom i Rooney Marom u glavnim ulogama, ali redatelj serije Luca Guadagnino otkrio je da je projekt ipak odgođen do daljnjega. 

Nedavno prekinuo vezu s manekenkom Alyssom Miller

Neposredno prije dodjele Oscara strani mediji su objavili da je prekinuo ljubavnu vezu s manekenkom Alyssom Miller. Garfield je na dodjelu Oscara prošlog mjeseca došao sam i tako potaknuo glasine o prekidu, a par se navodno odlučio sporazumno razići.

"Andrew i Alyssa bili su stvarno prekrasan par i stvari su isprva tekle sjajno. Bili su zajedno neko vrijeme prije nego što su izašli u javnost, ali zbog gustog poslovnog rasporeda rijetko su se viđali. Povrh toga, postalo je jasno da među njima postoje neke razlike i odlučili su da je bolje da se razdvoje, barem za sada", rekao je izvor blizak paru i dodao kako su se udaljili tijekom njegovog snimanja filma Nightcrawler.

"Stvari su bile jako dobre između njih sve dok on nije morao otići u Los Angles kako bi snimio film Nightcrawler. Tada ih je udaljenost stvarno pogodila", dodao je izvor.

Pročitajte više