Angelina Jolie spavala s Ralphom Fiennesom i Mickom Jaggerom

IAN HALPERIN nije jedini koji zarađuje izmišljajući tračeve o Brangelini. Ovog se unosnog posla uhvatila i Jenny Paul, autorica nove knjige "Brad Pitt and Angelina Jolie: The True Story" koja će uskoro biti objavljena.

S Mickom u Bangkoku

Autorica knjige tvrdi da je Angelina bila ljubavnica Ralpha Fiennesa i svog bivšeg supruga Johnnyja Leeja Millera u vrijeme kad je upoznala Brada. Lijepa glumica navodno nije odoljela niti čarima starog šarmera Micka Jaggera s kojim se spetljala 1997. kad se pojavila u njegovu spotu "Anybody Seen My Baby". Mick je u to vrijeme bio oženjen Jerry Hall. S njim je, tvrdi autorica, ponovno bila 2003. kad su viđeni zajedno u jednom hotelu u Bangkoku.

Brak Brada i Jennifer bio gotov godinu dana prije snimanja filma "Gospodin i gospođa Smith"

Jenny je navodno provela zadnjih šest godina istražujući sve o životu para, razgovarala je s ljudima koji su im bliski, uključujući Angelininu pokojnu majku, s kojom je glumica bila jako bliska, te bivšeg dečka Billa Daya. "Brad je rekao Angelini samo nekoliko tjedana nakon početka snimanja filma 'Gospodin i gospođa Smith' da je njegov brak s Jen svršen u svakom pogledu, osim na papiru, i da je tako već više od godinu dana", rekla je Jenny koja je o tome razgovarala s osobom dobro upućenom u detalje njihove veze. Brad je navodno rekao Angelini da su on i Jennifer Aniston samo dobri prijatelji i samo čekaju pravi trenutak da službeno objave razvod.

Brangelina planirala imati 13 djece

U knjizi također piše da su Brad i Angie planirali imati 13 djece, od kojih bi neka bila posvojena, a neka biološka. Također, za razliku od dosadašnjih glasina koje tvrde da je Angelina glavna u vezi i maltretira Brada, navodno je sada on taj koji odlučuje o svemu. "Odnos moći u vezi se promijenio. Angelina je otpočetka nosila hlače, ali sada ih nosi Brad", tvrdi Jenny Paul.

Pročitajte više