Anketa: Wayne Rooney proglašen najružnijim igračem na SP-u

WAYNE ROONEY proglašen je najružnijim igračem Svjetskog prvenstva, prema odabiru članova internetskog sajta Beautifulpeople.com. Najružnije momčadi imaju Englezi, Švicarci, Australci, Srbi, Sjevernokorejci i Alžirci. Članovi internetskog servisa za upoznavanje lijepih ljudi, smatraju da su najatraktivniji reprezentativci Španjolske, Italije, Brazila, Francuske, Danske i SAD-a. U anketi je sudjelovalo oko 200.000 članova, a ocijenjen je svaki igrač pojedinačno.

"Englezi imaju vrlo lijepe supruge i djevojke, ali to mogu zahvaliti svojim bankovnim računima"

"Kolektivno, najružniji tim je alžirska reprezentacija. Termin 'glava trofeja' mogao bi se primijeniti na gotovo cijeli njihov tim", izjavio je Greg Hodge, direktor sajta. "Engleska ih slijedi u stopu, na čelu s kapetanom koji je najružniji igrač na planeti, Wayneom Rooneyem. Englezi imaju vrlo lijepe supruge i djevojke, ali to mogu zahvaliti svojim bankovnim računima koji ih zasigurno čine mnogo atraktivnijima", rekao je Hodge.

Najprivlačniji Fabio Cannavaro

Jedini engleski igrač kojeg su članovi internetskog servisa ocijenili privlačnim, je golman David James. On se našao na 11. mjestu najprivlačnijih igrača dok je prvoplasirani Fabio Cannavaro iz Italije. Iza njega slijede Fernando Torres i David Villa, oboje iz španjolske repke.

Pročitajte više