Ante Gotovac kroz crveno svjetlo provozao Sabinu Ćedić

KONTROVERZI Ante Gotovac, čini se, nimalo ne žali za propalim brakom i povrijeđenom suprugom Simonom. Dok ona vrijeme provodi s kćerkom Gabrijelom, Ante divlja po Zagrebu i okolici s drugim ženama. Tako je recimo posljednjih dana viđen u Velikoj Gorici kako prolazi kroz crveno svjetlo dok je na suvozačevom mjestu sjedila voditeljica Golih vijesti - Sabina Ćedić.

"Kroz crveno nisam sigurno prošao, niti postoji dokaz da jesam", rekao nam je Ante koji dodaje da je sa Sabinom išao na poslovni razgovor te da s njom nema ništa privatno. "Slobodan sam dečko, tražim ženu ili curu tako da nemam što skrivati", tvrdi Gotovac koji se ponovno osvrnuo i na uskoro mu bivšu suprugu za koju kaže da ne razumije što će ona u životu bez njega.

"Simona lagano tone, a ja ću pobjeći od 'Titanica'"

"Simona lagano tone, a ja ću pobjeći od 'Titanica'. Ne znam što ona misli raditi u životu, to je njezina briga", dodaje Ante koji joj poručuje da pjeva pod tušem jer jedino to i može. "Imala je sve, a sad je ostala bez toga. Pokušao sam na sve moguće načine da riješimo neke stvari, ali ona ide glavom kroz zid", priznao nam je kontroverzni Ante koji planira krenuti dalje, bez Simone i bez njezine produkcije.

Pročitajte više