Gotovac: Prenapuhano je da Simonica traži novog dečka, ona traži mir

Tekst: A.M.
Foto: Nova TV

DOK MNOGI misle da je razvod Gotovčevih tek puka priča za medije i promocija njihovog reality showa, čini se da i u njihovom slučaju vrijedi stara poslovica "Gdje ima dima, ima i vatre". Naime, nakon što su viđeni, oboje sa smiješkom na licu, kako se voze u Antinom skupocjenom Mercedesu, odlučili smo upitati Gotovca je li to možda dokaz da su se po tko zna koji put pomirili. Ipak, pozitivan odgovor nismo dobili, ali ni konačnu potvrdu da se razilaze.

"Ne trčim za Simonom kao neki papak i kao što to pišu"

"Normalno je da ste nas vidjeli, jer smo ostali u korektnim odnosima, surađujemo poslovno, ali i zbog Gabrijelice se i dalje viđamo jer ne želimo da cijela situacija utječe na nju", rekao nam je Ante koji je cijelo poslijepodne proveo s kćerkom Gabi u kući na Srebrnjaku. Također, Ante nam je otkrio koliko daleko bi išao u pokušaju da vrati svoju Simonicu.

"Ne trčim za njom kao neki papak kao što to pišu, ali borim se za naš brak i svjestan sam da sam pogriješio", priznaje Ante koji dodaje da svi griješe te da čak i Bog svima oprašta pa se nada da će to ovaj put napraviti Simona. "Razgovarali smo naravno o svemu tome, ali ne ide to preko noći. Vidjet ćemo s vremenom, a ja sam spreman kao i bilo tko drugi napraviti sve da spasim brak", priznaje Ante Gotovac koji se također osvrnuo na Simonine izjave u kojima tvrdi da je počela tražiti novog dečka.

"Poslovnih ponuda uvijek ima, ali odlučili smo malo usporiti. Shvatili smo da smo oboje malo pretjerali i da se Simonica treba malo odmoriti"

"Mislim da su te priče prenapuhane. Mislim da Simona trenutno ne traži dečka nego svoj mir. Želi se odmoriti od stresa i svega te se posvetiti Gabrijelici", otkrio nam je Gotovac koji je zadovoljan gledanošću reality showa "Gotovčevi".

Iako su se odlučili privatno razdvojiti na neko vrijeme, Simona i Ante dalje poslovno surađuju. Simona je i dalje prenatrpana nastupima po cijeloj Hrvatskoj, ali kako tvrdi njezin suprug odlučili su malo usporiti jer su shvatili da je Simoni bilo previše i prenaporno odrađivati toliko nastupa. "Ponuda uvijek ima, ali Simonica će održati samo neke jer se želi malo odmoriti od svega. Shvatili smo oboje da smo malo pretjerali", rekao nam je za kraj Ante Gotovac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara