Ante Gotovac razvod od Simone proslavio u društvu Kristine Lumbar

ANTE GOTOVAC se prije nekoliko dana službeno razveo od bivše supruge Simone Gotovac. Kao što je to i bilo za očekivati od njega, kontroverzni Gotovac odlučio je proslaviti razvod i to u zagrebačkom klubu BBS gdje su sinoć pohrlile brojne sponzoruše kako bi se družile s friško razvedenim Antom.

"Kristina odlazi u Milano, ali zasigurno ćemo se vidjeti i nastaviti druženje kad se vrati"

Ipak, njegovu pažnju najviše je privukla Riječanka Kristina Lumbar koja se, sudeći prema fotkama, jako dobro zabavljala s Antom, a kako tvrde prisutni, u sitnim noćnim satima je s njim napustila noćni klub. 

"Kristina se pojavila tamo i rekla mi je da se znamo već tri godine. Malo smo se fotkali, razmijenili brojeve i sad se čujemo. Ona odlazi u Milano, ali zasigurno ćemo se vidjeti i nastaviti druženje kad se vrati", rekao nam je Ante koji ništa više u vezi manekenke nije htio komentirati, baš kao ni informaciju da su zajedno otišli kući.

Kristina Lumbar užoj je javnosti postala poznata nakon što je odbacila krpice u Red Carpetu i napravila dvije estetske operacije - povećanje grudi i korekciju nosa. Iako se nadala da će upravo zbog novih sisa postati A-lista hrvatskih manekenki, njoj to nikad nije pošlo za rukom pa je slavu pokušala steći na još nekoliko različitih načina.

"Tamo neku nazovi 'manekenku' ne bih komentirala"

Podsjetimo, Kristina je navodno u javnost plasirala golišave fotografije svoje bivše prijateljice Morane Matuzalem, koja se svojevremeno zabavljala s bivšim dečkom Severine - Matom Čuljkom. "Mogu samo reći da nije bitno što se priča, nego tko priča po Rijeci. A tamo neku nazovi riječku manekenku Kristinu Lumbar doista ne bih željela komentirati", komentirala je tada Morana.

Također, prije nekoliko se mjeseci Kristina se obrušila na zagrebačke manekenke nazvavši ih sponzorušama i tako ponovno dospjela u medije. "Vidjela sam kako se plaća i ovim najvećim zvijezdama tako da ovo što zagrebačke manekenke navodno žive na visokoj nozi, to je nemoguće od takvog honorara. One očito imaju jako dobre sponzore za to. Što je najgore takve neke idu meni suditi, jer sam se operirala pred kamerama, a ne gledaju sebe i koji je njima sponzor platio sise", požalila se Riječanka koja je ponovno pronašla način do medijskih redaka, pomoću Ante Gotovca koji pažnju plijeni gdje god se pojavi.

Pročitajte više