Antonio Banderas: Meksiko je moj drugi dom

ZAHVALJUJUĆI novoj ulozi, u kojoj tumači meksičkog revolucionara Panchu Villu, Antonio Banderas imao je priliku snimati u jednom od njemu najdražih mjesta na svijetu Meksiku.

Banderasov novi film "And Starring Pancho Villa as Himself", španjolski glumac snimat će na lokacijama u Meksiku. Film bi se trebao početi prikazivati 7. rujna.

"Meksiko je postao moj drugi dom, jer sam u njemu snimio već šest filmova. Pretpostavljam da ću se uskoro vratiti u Meksiko, jer ćemo tamo snimati nastavak filma Zorro", izjavio je Banderas.

"Vrlo mi je ugodno u Meksiku, no nikada nisam glumio sličan lik, koji ima povijesne veze s mjestom na kojem snimam. Osjećam određenu odgovornost jer znam da Pancho Villa budi različite osjećaje kod Meksikanaca, ali i izvan Meksika", rekao je.

Banderas kaže da je tijekom snimanja pokušavao govoriti s meksičkim naglaskom, ne samo kada je govorio španjolski već i kada je pričao na engleskom.

42-godišnjeg glumca u listopadu očekuje dodjela nagrada Tony za ulogu u broadwayskom mjuziklu "Nine", a u veljači iduće godine početak snimanja nastavka filma o Zorrou iz 1998.

(Hina) ag bis

Pročitajte više