Ashton Kutcher: Prije Demi Moore ševio sam kao lud!

MLAĐAHNI holivudski ljepotan Ashton Kutcher u intervjuu za britanski The Sun priznao je kako se, prije nego što je upoznao Demi Moore, seksao kao lud, sa skoro svim djevojkama koje su ga htjele. 30-godišnji glumac, koji je već pet godina u braku s dvadeset godina starijom glumicom i bivšom ženom Brucea Willisa, dane rane mladosti proživio je kao "u filmu".

Ipak, nakon što je prije pet godina upoznao fatalnu Demi, život mu se promijenio iz temelja - lijepoj Moore nije dugo trebalo da uvjeri holivudskog komada kako monogamija i staromodna romantika ipak imaju svoje draži. Zajedno su pet godina, a Ashton tvrdi kako nekad nije ni sanjao da bi u vezi sa samo jednom ženom mogao biti toliko sretan.

"Rekao sam sam sebi - život je zajebancija"

"Djevojke su odgojene da nađu ljubav svog života i s njom sve dijele, pa i svoje tijelo, a muškarci pak da nikad ne odbijaju priliku da se poševe", smatra Kutcher, pa je sukladno tome organizirao svoj "njujorški život". "Rekao sam sam sebi - život je zajebancija, i ja mogu poševiti koga god želim, i to sam i činio", priznao je, te dodao kako zbog vlastitog nesretnog djetinjstva osjeća ogromnu potrebu da ima djecu. Ipak, još je prezaposlen da bi planirao obitelj, i trenutno je zadovoljan Deminom obitelji - njezino troje djece iz braka s akcijskom zvijezdom Bruceom Willisom obožava, a i Bruce mu je super. "Jednostavno se obožavam družiti s njim, on je fenomenalan!", otkrio je.

V.V.
Foto: The Sun

Pročitajte više