Australija: Lewis Hamilton znalački zamahuje palicom za kriket

ZVIJEZDA Ecclestonove jureće mašinerije, Lewis Hamilton, u društvu Heikkija Kovalainena trenutačno vrijeme provodi u Australiji. Tijekom dana simpatični i brzi dečki obavljaju slobodne treninge na melburnškoj stazi, jer se u nedjelju vozi utrka za VN Australije.

U međuvremenu su zaigrali kriket u društvu legende i kralja zamaha Shanea Warnea na igralištu u blizini bolnice Albert Hospital. Za sport izuzetno nadareni mladi Hamilton kriket je prokljuvio već nakon nekoliko zamaha pa je i sam Shane ostao zatečen njegovim preciznim udarcima.

U posjeti nastradalima u požaru

Nakon igranja Lewis i Heikki zaputili su se u obližnju bolnicu Albert Hospital u posjetu stradalima u požaru. U požarima koji su prije mjesec dana zahvatili jug države Victoria poginulo je najmanje 93 osoba, a 750 kuća je spaljeno do temelja.

Kako veliki dio tog područja još uvijek nije detaljno pregledan, nagađa se kako bi se brojka stradalih još mogla povećati. Zvijezde Formule 1 obišli su one koji su preživjeli požar, ali su iz njega izašli s opeklinama visokog stupnja.

L.V.
Foto: JLP

Pročitajte više