Avensis stigao u Hrvatsku

NAJNOVIJI Toyotin model stigao je u Hrvatsku. Paralelno s premijerama u ostalim zemljama Europe održana je hrvatska prezentacija novog Avensisa i službeno označen početak prodaje.

Hrvatska prezentacija nove poslovne limuzine je održana 9. travnja u jednom od studija Jadran filma.

Posjetitelji su uz razgledavanje nekoliko izvedbi modela, imali prvi priliku vidjeti visokobudžetni TV spot domaće produkcije, koji će marketinški pratiti prodaju Avensisa tijekom ove godine.

Program je vodila Željka Ogresta u svom prepoznatljivom stilu, a zabavni dio programa je bio povjeren Ivani Kindl i Soul sistersicama.

Cjelokupan događaj zaslužio je pohvalu za organizaciju, a atraktivan i neuobičajen stil prezentacija pokazao se kao zaštitni znak tvrtke Toyota Croatia.

Ne samo da je odabrana neuobičajena lokacija, već je cijela prezentacija bila prošarana mnoštvom atrakcija.

Dimna zavjesa i korištenje svjetlosnih efekata predstavili su Avensis u jednoj potpuno drugačijoj atmosferi.

Događaj je svojim prisustvom uveličao japanski veleposlanik, te aktualna Miss Universe gđica Ivana Delač.

Vrhunac događaja svakako je bio live nastup energičnih Soul Sistersica. Kad je u pitanju sami Avensis, prvi dojmovi su vrlo dobri. Vozilo odiše kvalitetom, što je posebno zamjetljivo u konstrukciji interijera.

Prostranost i visok stupanj opremljenosti zasigurno će postaviti nove kriterije u klasi.

Avensis će na hrvatskom tržištu biti dostupan u tri stupnja opremljenosti (Sol, Luna i Terra) te četiri motorne izvedbe, od kojih je jedna dizelska.

Tijekom ove godine Toyota je za hrvatsko tržište odobrila svega 250 primjeraka Avensisa, što s obzirom na status ove marke u nas, biti nedovoljno.

Pročitajte više