Baby Lasagna otpjevao hit pjesmu Britney Spears, fanovi Eurosonga su oduševljeni

Foto: Screenshot TikTok

Baby Lasagna snimio se kako pjeva pjesmu Baby One More Time od Britney Spears. 

Snimku je objavio na TikToku i izazvao puno pozitivnih reakcija. Obožavatelji su se iznenadili njegovim odabirom pjesme, a u komentarima su se oglasili i fanovi Eurosonga.

@thebabylasagnaofficial when she leaves for work in the mornin' and you are unemployed AND sad #babylasagna #eurovision #rimtimtagidim ♬ original sound - The Baby Lasagna Official

"Kako lijep glas imaš", "Ljudi su govorili da ne znaš pjevati, sad si dokazao suprotno", "Ti znaš i pjevati, a ne samo vrištati. Predivno je ovo", "Mislim da bi Britney bila ponosna", "Nevjerojatan si. Nadam se da ćeš pobijediti na Eurosongu", "Ovo predobro zvuči", "Bolje od originala", "Jako lijepo pjevaš", nizali su se komentari ispod videa.

Baby Lasagna jedan je od ovogodišnjih favorita za pobjedu na Eurosongu. Hrvatsku će predstavljati s pjesmom Rim Tim Tagi Dim. 28-godišnji glazbenik dugo je bio prvi na kladionicama za Eurosong, no ovih dana na prvo mjesto je zasjela Švicarska, odnosno Nemo s pjesmom The Code. Kladionice Baby Lasagni trenutno daju 16 posto šanse za pobjedu.

Pročitajte više