Baby Lasagna u ZAMP-u službeno prijavio da je Baby Lasagna

Foto: Facebook

BABY LASAGNA je sad i službeno Baby Lasagna. Naime, pravim imenom Marko Purišić, sad je i službeno prijavio svoje umjetničko ime Baby Lasagna.

"Baby Lasagna u HDS ZAMP-u! Danas nas je razveselio dolazak Marka Purišića u naš zagrebački ured #hdszamp. Marko je ovom prilikom službeno prijavio svoje umjetničko ime (pseudonim) #BabyLasagna, a kolegice Smiljana Klein Tretinjak, voditeljica Sektora dokumentacije, distribucije, članstva, AV i ostalih prava, i Darija Gospodnetić, voditeljica Odjela članstva, informirale su ga o važnim pitanjima vezano za ostvarivanje njegovih autorskih prava i o svemu što služba ZAMP čini za svoje članove", objavili su iz Hrvatskog društva skladatelja.

Baby Lasagna u HDS ZAMP-u! Danas nas je razveselio dolazak Marka Purišića u naš zagrebački ured #hdszamp. Marko je ovom...

Objavljuje HDS - Hrvatsko društvo skladatelja / Croatian Composers' SocietyPonedjeljak, 25. ožujka 2024.

"HDS će i ove godine financijski podržati hrvatskog predstavnika na Eurosongu. Prilikom potpisivanja ugovora o potpori HDS-a za #Eurosong, uspjeh i pobjedu u Malmöu Marku je osobno, i u ime Društva, poželio i Glavni tajnik Hrvatskog društva skladatelja, Antun Tomislav Šaban", dodali su pa poželjeli sreću Lasagni.

"Hvala Marku što je odvojio vrijeme i za potpisivanje tridesetak autograma te za fotografiranje s dijelom zaposlenika, najvećih obožavatelj(ic)a. Sretno! Meow", poručili su.

Pročitajte više