Baka style: Lewis Hamilton privukao pažnju pletenom kapom s tratinčicama

Foto: Profimedia

LEWIS HAMILTON zabavio je i iznenadio fanove outfitom u kojem se pojavio na utrci za Veliku Nagradu Belgije. Naime, popularni je Englez obukao ljubičastu čupavu jaknu, majicu iste boje i široke hlače.

Njegov modni odabir u ovom slučaju možda ne bi prošao toliko zapaženo da ga nije odlučio nadopuniti čudnim pokrivalom za glavu od kojeg su mu se vidjele samo oči. Pokrivalo je ljubičasto, ukrašeno tratinčicama, a mnoge je asociralo na nešto što bi isplela nečija baka.

Jedan je korisnik društvenih mreža komentirao da Hamilton izgleda kao da mu je "baka isplela odjeću za ovaj događaj, pa je to morao obući jer joj je obećao".

Drugi je pak dodao da je Hamilton prilično odvažan kad je prošetao u ovom izdanju, dok je treći zaključio da je moda "zanimljiva industrija".

Hamilton je poznati ljubitelj mode

Inače, Hamilton ima specifičan odnos prema modi i često se pojavljuje u neobičnim kombinacijama. Prošle se godine na Met Gali pojavio u crnom odijelu ispod kojeg je obukao dugu košulju s detaljima od čipke.

Osim toga, Hamilton posjećuje modne revije, a jednom je prilikom rekao da ga to inspirira: "Kad sam na tjednu mode, okružen sam ljudima iz posve drugačije struke. Gledam ih kako se izražavaju na skroz drugačiji način. Sviđa mi se to okruženje jer se tamo i sam mogu izraziti. Onda to prenesem i na utrku.

Pročitajte više