Baki Slavici narasla krila: "Naredila im je da nacrtaju grafit s njezinim likom"

"NIJE se bilo teško prisjetiti TBF-a kad rade odličnu muziku, a i baka Slavica ih već godinama sluša. Čak im je i neke tekstove pisala makar to oni skrivaju kao zmija noge", rekao nam je Robert Knjaz koji je prije nekoliko dana u Splitu snimio šesti nastavak svog novog showa "Najveće hrvatske misterije". Glavne zvijezde su bili dečki iz grupe TBF te baka Slavica, Knjazova suvoditeljica koja je navodno potpuno poludjela za splitskim reperima.

"Ne znam čime im je točno baka Slavica zaprijetila, ali bilo je onog klasičnog dahtanja na telefon"

Osim što ih godinama sluša, baka Slavica ih je, kako kaže Knjaz, natjerala da nacrtaju grafit s njezinim likom kojeg su nazvali "Baka Slavica je Xstatic", te ujedno i najavili veliki festival Xtatic 2009. "To je bila ideja bake Slavice, odnosno naredba. Ona im je tjednima prijetila, zvala ih svaki dan, usred noći", ispričao nam je Knjaz.

"Ne znam čime im se točno zaprijetila, ali bilo je onog klasičnog dahtanja na telefon. A kak' je Saša kao član TBF-a  zna puno kvalitetnih grafitera u Splitu onda su to oni s lakoćom napravili", našalio se Knjaz. Emisija je snimana u ulici Put Supavla, na mjestu gdje uz dozvolu grada Splita grafiteri imaju dozvolu legalno crtati.

"Baka Slavica je prezadovoljna i već je najavila duet s 50 Centom. Narasla su joj krila, a TBF joj je samo bio vjetar u leđa. Uopće ne znam kako ću je zadržati u emisiji. Jednom riječju, zabrijala je na hip-hop", priznao je za Index popularni Knjaz koji ne zna kada će emitiranje njegove emisije početi s obzirom da o tome odlučuje RTL televizija.

Pitali smo Džombu i Vorija zašto manekenke više vole nogometaše

"Do sada smo snimili šest emisija. Počevši od Maje Šuput i misterije 'Zašto je Maja Šuput zvijezda', zatim smo snimali s dvojcem Bruketa Žinić 'Gdje je nestao tabletić iz hrvatskih filmova', Mirza Džomba i Igor Vori su nam otkrili zašto manekenke više vole nogometaše, a desna ruka Slavena Bilića, Aljoša Asanović je riješio misteriju zašto bauk metroseksualizma kruži nogometom".

"Misterij 'gdje je nestao Cro dance' su nam otkrili Senna M., Ella i Minea, i sada smo snimili i posljednju emisiju s TBF-ovcima pod nazivom 'tko je genije. Sveukupno će biti 15 emisija, a daljnje planove ne bi htio otkriti jer se obično nešto izjalovi kada unaprijed kažem", rekao nam je za kraj Robert Knjaz koji je nedavno dobio drugog sina. 

A.M.
Foto: Tomislav Čubelić

Pročitajte više