"Batmanija" se nastavlja. U novoj epizodi: Marion Cotillard

SPEKULACIJE vezane za posljednji nastavak Nolanovog Batmana ne samo da ne prestaju već se u nju iz dana u dan uključuje sve veći broj novina i internetskih portala. Francuski "Le Figaro" dao je svoj doprinos moru informacija i polu-informacija vezanih za nastavak sage o maskiranom super junaku i "potvrdio" da će uloga jedne od Batmanovih partnerica pripasti glumici Marion Cotillard (La Vie en Rose, Public Enemies, Nine) koja će se priključiti već potvrđenim glumačkim imenima, Anne Hathaway (Selina Kyle ili Catwoman), Tomu Hardyu i Josephu Gordonu- Levittu.

Za razliku od prethodnih nagađanja, ovo ima određenu težinu jer baš kao što je to slučaj s Levittom i Hardyem, i Marion Cotillard imala je manju, ali važnu ulogu u Nolanovom prethodnom projektu "Inception". Vijest je proširio Batman-News.com, a Marion Cotillard, koja očekuje dijete, navodno je potvrdila da će ovo biti jedini projekt koji će ove godine prihvatiti.

Sve u svemu, lavina informacija se nastavlja, sumnji da će ovo biti vjerojatno jedan od najgledanijih filmova u povijesti sve je manje, a sve dok Warner Bros ne potvrdi ovu informaciju, tretirat ćemo je kao sve ono čime su nas svjetski mediji zasuli od sredine prošle godine. "The Dark Knight Rises" u kinima će se pojaviti tek u sedmom mjesecu 2012., a do onda imat ćemo prilike uživati u jednoj od najaktivnijih marketinških kampanja koje smo imali prilike pratiti.  

Pročitajte više