Baywatch se vraća na velika vrata

ČUVENA američka serija koja je u orbitu popularnosti izbacila Carmen Electru, Pamelu Anderson i Yasmine Bleeth, sljedeće bi godine trebala doći u kino dvorane, ali bez zaštitnog znaka serije – Davida Hasselhoffa.

Podsjećamo, Baywatch je serija o dogodovštinama mlade i lijepe ekipe spasioca pod vodstvom iskusnog Mitcha Buchanona (David Hasselhoff) čije je emitiranje započelo davne 1989.

Najveću gledanost Baywatch je privukao angažmanom lijepih glumica, nerijetko bivših Playboyevih zečica poput Pamele Anderson i Gine Lee Nolin, koje su paradirale pred kamerama u vrlo uskim kupaćim kostimima.

Kako je javio britanski teen portal , Baytwatch bi se sljedeće godine kao dugometražni film trebao pojaviti u kinima, a za produkciju filma će se pobrinuti DreamWorks, producentska kuća Stevena Spielberga.

Prava na korištenje koncepta Baytwatcha producenti su platili 1,25 milijuna dolara tvorcima serije, ali u filmu se ipak neće pojaviti nitko od nekadašnjih zvijezda Baywatcha, poput Pamele Anderson ili Carmen Electre.

Pročitajte više