BB Antonio Lidiji: Znam ti muža i čudim se što se još nije rastao od tebe jer može imati mlađu

Screenshot: RTL

ŠTO SE točno događa u aferi oko Lidijinog supruga, tko ga sve od stanara zna i tko je sve s njim ljubovao, čini se, tek će se saznati. Naime, nakon što je Lidija kazala Luciji i Anči da je njezin muž prije dvije godine izmjenjivao poruke s Dubravkom i Ljiljanom, sada je i Antonio otkrio da ga poznaje.

Tijekom izvršavanja zadataka u kojem timovi moraju ispuniti kartu Hrvatske čačkalicama, Antonio je komentirao Lidiji da je upoznao njezinog supruga u Frankfurtu gdje su radili. Lidija je potvrdila da je istina da je njezin suprug Marko tamo radio, a potom je Antonio nastavio kako bi popili piće nekad.

"Čudim se kako se muž još nije rastao od tebe. S obzirom na njegovo poslovanje i na novce koje zarađuje može naći neku od 25. Pitam se što radi s tobom“ kazao je Antonio, dok je Lidija komentirala da ona ne zna što on radi s novcem i da ona sama mora zarađivati za njihovu djecu i mučiti se.

Kasnije je Lidija s ostalim stanarkama komentirala da Antonio poznaje njezinog muža, a sve što joj je ispričao ju je pogodilo pa je neko vrijeme provela u dvorištu plačući. 

Podsjetimo, Lidija je rekla Anči da je u starom mobitelu svog supruga našla fotografije Ljiljane i Dubravke s kojima se on prije dvije godine dopisivao. Prema njenim riječima, razmjenjivale su se fotografije i videa.

Isto je ponovila i Luciji, a onda su djevojke krenule ispitivati Dubravku i ispostavilo se da je svog 12-godina mlađeg muža upoznala preko mreže za upoznavanje Badoo.

Lidijin suprug sve je demantirao.

"Ne znam zašto je to Lidija ispričala, ali ja te žene ne poznajem. Imao sam prije profil na toj stranici, ali više nemam. U Njemačkoj sam gdje radim i uopće ne gledam Big Brother", rekao je Lidijin suprug Marko Marić

Pročitajte više