BB Elizabeta: Rina, Saša je dupelizac i viri ti iz dupeta!

NAKON nedavnog djetinjastog ispada, jer je muški stanari nisu izabrali za Miss, Rina se napokon malo primirila. No, time svađa u Kući nije prestala, već je ovoga puta u klinču Saša s Elizabetom, 51-godišnjom pohotnicom koja ga je izvrijeđala jer se ispričao Rini za svoje ponašanje. Naime, ova je to shvatila kao njegovo ulizivanje pa je Sašu nazvala dupeliscem, a Rini je prigovorila da joj Saša "viri iz dupeta". Očekivano, Saša nije mogao shvatiti zašto bi nekoga smetalo što se on ikome ispričao, stoga je odlučio kako mu se "od tog trenutka Elizabeta gadi".

Svi se ulizuju Rini

Rina nakon plakanja i ridanja, jer je Marko odlučio da će titulu najljepše stanarke dodijeliti Miri, a ne njoj, polako dobiva ono što želi. Muški dio Kuće joj se sve više uvlači, a ona se ne srami pokazati koliko joj pretjerana pažnja godi. Nakon što se Saša odlučio ispričati, Marko je od Rine tražio da se ona njemu ispriča, jer ga je opalila jastukom u glavu, a to je plavuši izmamilo osmijeh pa je razgovor završio grljenjem. No, umjesto da grli Marka, Rini bi bilo pametnije da grli Mrkvicu ako već želi ispuniti zadatak koji joj je zadao Big Brother. Podsjetimo, Rina mora natjerati Mrkvicu da za njom totalno poludi.

Međutim, njih dvoje u zadnje vrijeme više djeluju kao par na gerijatrijskom odjelu, nego kao par zaljubljen preko ušiju. Ipak, Mrkvica se poput ostalih muških stanara povukao pred Rinom i počeo joj se ulizivati pa joj je obećao kako će joj pokloniti svoju lentu za Mistera. Prije spavanja su se dogovarali kako će pričekati sat privatnosti ne bi li ulovili malo vremena za seks, međutim, ubrzo su oboje shvatili kako im buđenje usred noći ide sve teže, tako da od toga ništa, jer sami sebe podsjećaju na penzionere.

Elizabeta se srami same sebe

Elizabeta je na račun svoje izražene seksualnosti doživjela još jednu neugodnost. Sabina, nova stanarka u Kući koja je došla u isto vrijeme kad i Mira, za Elizabetu je rekla kako je prije ulaska u Kuću mislila da je perverzna i to zbog rečenice koju je jednom prilikom izgovorila u ispovjedaonici. "On bi sa mnom, ali ga je strah što će mu reći roditelji!", rekla je tad Elizabeta koja se zacrvenila prisjetivši što je izgovorila.

L.V.

Pročitajte više