BB Nemeš i Marijana u pet sati ujutro popili vitaminske tabletice pa se poseksali



TIJEKOM noći Nemeš i Marijana opet su se zabavljali pod "jorgan planinom". No, prije tog događaj dogodila se jedna neobična stvar. Naime, Nemeš je iz torbe izvadio tableticu i popio je, a nakon toga je dao jednu i Marijani. Tek nakon toga par se "na brzaka" poseksao u tišini dok su ostali spavali.

Nakon seksa par je ubrzo utonuo u san. Iako su balkanski mediji odmah digli prašinu oko neobičnih tabletica postavljajući pitanje o čemu se radi, Index je uspio dobiti odgovor na to pitanje od produkcije. Naime, kako su nam rekli par je prije seksa konzumirao vitamine, a stanari Velikog Brata niti ne smiju konzumirati nikakve tablete, osim vitamina i tableta protiv bolova i to ako im je liječnik dozvolio.


Lester i Soraja plešu uz pjesmu "Pogledi u tami". Ostali ukućani vježbaju svoje uloge. Nemeš je taj koji pomaže i savjetuje glumce. Pošto neki još uvijek nisu naučili tekst, Nemeš im čita, a oni ponavljaju za njim. Oni koji trenutačno nisu na sceni sjede na stolicama u publici i pomno promatraju što se događa.

Pročitajte više