Beckhami izgubili pravnu borbu s dadiljom

ZVIJEZDE uvijek imaju problema s poslugom koja želi zaraditi otkrivajući tabloidima tajne njihovog privatnog života. Tako su na red došli i bogati engleski šminkeri Beckhami.

Nakon što im je njihova dugogodišnja dadilja Abbie Gibson dala otkaz i najavila svoju priču o njima u magazinu "News Of The World", Beckhami su je pokušali zaustaviti na sudu.

Njihovi odvjetnici tvrdili su da je 27-godišnja Abbie prilikom zaposlenja potpisala ugovor kojim se obvezala da neće nikome pričati o životu obitelji popularnog nogometaša, međutim, sudac engleskog Vrhovnog suda Justice Langley dozvolio je objavu njene priče u novinama zbog "javnog interesa".

Pravni savjetnik "News Of The World" objasnio je da su Beckhami postali slavni jer su svjesno otkrivali medijima brojne detalje o sebi i smješkali se pred fotografima, a sada je pošteno da se sazna i druga strana njihovog života koju će novine koje pravno zastupa, objaviti za nekoliko dana.

Beckhame najviše brine Abbieina najava da će otkriti detalje Davidova preljuba kojem je navodno svjedočila za vrijeme čuvanja njegovih sinova u Madridu.

Izgleda da se urednici tabloida nadaju kako će već prežvakanu Beckhamovu aferu, još jednom uspjeti iskoristiti za povećanje tiraže svojih časopisa.

Pročitajte više