Ben Affleck se posipa pepelom: Moje izjave su izvučene iz konteksta

Foto: Jimmy Olsen/Guliver Image

GLUMAC Ben Affleck rekao je da su njegove nedavne izjave o braku s glumicom Jennifer Garner izvučene iz konteksta.

Glumac je gostovao u talk showu Jimmy Kimmel Live! u kojem je kazao da su njegove riječi izokrenute te da je ispalo da je kritizirao bivšu suprugu što mu nije bila namjera. Rekao je da ga je to povrijedilo jer je ispao "najgori, neosjetljivi, glupi i grozni tip" te naglasio da je u svojim izjavama rekao da poštuje Jennifer Garner i da su mu djeca uvijek na prvom mjestu.

"Pričao sam poslije toga o tome koliko se poštujemo, koliko nam je stalo jedno do drugog i do naše djece. Pisalo je da sam svoju bivšu suprugu okrivio za svoj alkoholizam, da sam bio zarobljen u tom braku. Ispalo je da sam najgori, neosjetljivi, glupi i grozni tip. Povrijedilo me to", rekao je Affleck.

Dodao je i kako nije bio spreman na negativne reakcije nakon intervjua u Howard Stern Showu.

"Pričali smo puno o mojoj obitelji, alkoholizmu, pravim problemima, kako treba biti odgovoran i pun ljubavi, kako surađujem s bivšom suprugom, kako sam ponosan na to kako zajedno odgajamo svoju djecu, kako dajemo sve od sebe. Bio sam oduševljen i pomislio sam da trebam biti iskreniji i samokritičniji. A onda sam vidio sve te stvari na Twitteru i pitao se: Što je ovo?" rekao je glumac.

Navodno je uvrijedio i Jennifer Garner i Jennifer Lopez

Njegova bivša supruga Jennifer Garner nije bila presretna izjavama koje je dao radijskom voditelju Howardu Sternu te se osjeća povrijeđeno, rekao je izvor za Page Six. Izjave su navodno razljutile i njegovu sadašnju djevojku, pjevačicu Jennifer Lopez.

"Uvlači je se u to jer je sada s njima. Ona ne želi biti dio toga. Upoznala je Jennifer Garner. Pokušava biti dobra s njom i s Benovom djecom. Bio je neoprezan", rekao je izvor.

Podsjetimo, glumac je u radijskoj emisiji Howarda Sterna rekao da se u braku osjećao zatočenim te je zato počeo piti.

"Vjerojatno bih još uvijek pio. To je dio razloga zašto sam počeo piti, jer sam bio zarobljen. Smatrao sam da mogu otići zbog svoje djece, ali nisam bio sretan. Onda bih popio sam bocu viskija i zaspao na kauču, što se pokazalo kao loše rješenje", rekao je glumac popularnom radijskom voditelju.

Pročitajte više