Bieber nije jedini: Mariah Yeater za očinstvo pokušala okriviti i bivšeg dečka

JUSTIN BIEBER očito nije jedini optužen da je oplodio do prije nekoliko dana nepoznatu Mariah Yeater. 20-godišnjakinja je krajem prošle godine, kad je otkrila da je trudna, za svog bivšeg dečka Johna Terranovu također tvrdila da je otac njezinog djeteta. Prošlog ga je prosinca posjetila u Las Vegasu. Napala ga je te u bijesu zbog njegovog poricanja očinstva razbila staklo njegovog automobila, zbog čega je bila i uhićena. Priču o tom incidentu za TMZ je ispričala Terranovina baka Frances Lippe.

Mariah se nakon prvog posjeta još jednom vratila u Las Vegas kako bi s obitelji svog bivšeg dogovorila kako će im platiti razbijeno staklo. Tom je prilikom Johna tri puta ošamarila, a to je pisalo i u policijskom izvješću. Baka Frances kaže kako djevojku nakon toga više nikada nije vidjela.

Kad je optužila Justina Biebera da je otac njezinog tromjesečnog djeteta, Yeater je navela kako se nije s nikim drugim seksala. Čini se kako njezina priča baš ne drži vodu te se sve vjerojatnijima čine Bieberove tvrdnje kako nikada nije vidio tu ženu te kako su sve njezine optužbe lažne. Pjevača navodno podržava i njegova djevojka Selena Gomez, koja također ne vjeruje u optužbe Mariah Yeater.

Pročitajte više