Slavni pjevač snimljen u Las Vegasu uoči Super Bowla. Šuška se da će biti gost Usheru

Foto: Profimedia

JUSTIN BIEBER stigao je u Las Vegas uoči ovogodišnjeg Super Bowla. Pjevač je snimljen u ležernoj odjevnoj kombinaciji dok je izlazio iz privatnog zrakoplova, a potom i dok je ulazio u hotel u kojem odsjeda. 

S njim su stigle i članice obitelji Kardashian Jenner - Kim, Khloé i Kendall. 

Hoće li Justin nastupiti u poluvremenu?

Iako je pjevač posljednjih godina prorijedio raspored nastupa i uzeo pauzu, šuška se kako bi upravo on mogao biti gost Usheru na ovogodišnjem nastupu na poluvremenu Super Bowla. 

Kako piše Page Six, Usher je bio u komunikaciji s Bieberom u vezi gostovanja. Usher je bio mentor Bieberu kada je ovaj tek počinjao karijeru, a surađivali su i na Justinovoj pjesmi Somebody to Love. 

"Definitivno sam imao mnogo ideja o tome s kime bih želio dijeliti ovaj trenutak i osjećam da ljudi koje sam odabrao to zaslužuju i trebaju imati priznanja za ono što rade u svojim karijerama", rekao je nedavno Usher, ne otkrivajući koga je pozvao da gostuje. No nagovijestio je da bi mu se moglo pridružiti više osoba na pozornici.

Usher: Čast mi je nastupiti na Super Bowlu

Osim s Bieberom, Usher je surađivao i s Lil Wayneom, Ludacrisom, Nicki Minaj, Jay-Z-jem, Alicijom Keys... TZM piše da bi Ludacris, Lil Jon i Alicia Keys mogli izaći na pozornicu, no još ništa nije potvrđeno. 

U rujnu prošle godine potvrđeno je da Usher nastupa na poluvremenu Super Bowla. 

"Životna mi je čast konačno prekrižiti izvedbu na Super Bowlu sa svog popisa želja. Jedva čekam da svijetu donesem show drugačiji od svega što su prije vidjeli od mene. Hvala navijačima i svima koji su omogućili ovu priliku. Vidimo se uskoro", rekao je tada pjevač.

Pročitajte više