Baby Lasagna: Spreman sam

Foto: EPA

VEČERAS je finale Eurosonga. Hrvatski predstavnik Baby Lasagna najveći je favorit za pobjedu.

"Ponekad mi se čini kao da sve ovo samo sanjam, da ću se probuditi i shvatiti da je to sve bio samo san i da sam ja Marko kojem se ovo što se sada događa zbilo samo u snu. Ali, lijepom snu. Sve ovo što mi se zbivalo od Dore do danas, na dan kada nastupam u finalu Eurosonga za mene je novo, dragocjeno iskustvo koje ću pamtiti, siguran sam, cijeli život.

Što se nastupa tiče, ne samo da sam spreman, nego jedva čekam ponovo izaći na pozornicu Malmö Arene i zapjevati Rim Tim Tagi Dim", rekao je za HRT Marko Purišić kojega cijela Europa sada zna pod njegovim umjetničkim imenom Baby Lasagna.

Šef HRT-ove delegacije: Svi nas tretiraju kao favorite

Tomislav Štengl, šef HRT-ove eurovizijske delegacije, kaže da se oni ne opterećuju prognozama i da se nadaju još jednom odličnom nastupu.

„Otkako smo ovdje svi nas tretiraju kao favorite, no mi se u našoj delegaciji ne opterećujemo prognozama. Umjesto toga želimo da Marko večeras napravi još jedan nastup za pamćenje, kao što je to učinio u polufinalnoj večeri Eurosonga. Hoće li to Hrvatskoj donijeti prvu pobjedu na Eurosongu doznat ćemo večeras, a dotad možemo reći da je Baby Lasagna apsolutni miljenik kako hrvatske tako i europske publike i samim tim već je pobijedio na ovom natjecanju", rekao je Štengl.

Naš predstavnik, od ukupno 26 izvođača, nastupit će pod rednim brojem 23.. Komentator prijenosa na HRT-u bit će Duško Ćurlić.

Pročitajte više