Bijesni fan tužit će Justina Biebera: "Žrtva sam, povrijeđen i ponižen"

 Foto: Instagram

18-GODIŠNJI Kevin Ramirez, obožavatelj Justina Biebera kojega je njegov idol pogodio šakom i raskrvario mu usnicu, sada najavljuje tužbu.

Ramirez je gostovao u jednoj španjolskoj radijskoj emisiji i otkrio da su sve već preuzeli odvjetnici. "Razočaran sam i povrijeđen. Stvar su preuzeli odvjetnici i ne mogu otkriti više informacija o tome", rekao je tinejdžer.

"Nisam ni pomislio da će me udariti. Dan prije je bio na aerodromu i družio se s fanovima, mislio sam da će mu biti drago što je s nama. Kada sam ga vidio iskoristio sam priliku i pružio ruku kroz prozor automobila i dotaknuo njegovo rame i lice", opisao je susret s Justinom i dodao: "Vidio nas je i prije nego što je prošao kraj nas. Mogao je znati da nema barijera između nas i njega i da ćemo ga pokušati dotaknuti. Nije trebao tako agresivno nastupiti, mogao mi je samo lagano maknuti ruku".

Razočarani Ramirez na kraju nije otišao na koncert, a njegovi prijatelji također nisu htjeli poslušati Justina uživo. "Bio sam u šoku i nisam mogao vjerovati što je napravio", objasnio je.

Španjolska policija je incident zabilježila kao "prekršaj", piše Daily Mail.

Pročitajte više