Billie Eilish: Ova žena je najzgodnija osoba koja je postojala u povijesti svijeta

Billie Eilish: Rihanna je najzgodnija osoba ikad u povijesti svijeta

PJEVAČICA Billie Eilish izjavila je da je Rihanna "najzgodnija osoba koja je ikada postojala". 21-godišnja Eilish je u intervjuu za Vogue govorila o problemima koje joj stvara slika njenog vlastitog tijela. 

Ispričala je da joj nije ugodno čitati uvredljive komentare o sebi na društvenim mrežama. "Teško je, čovječe. Iskreno, nitko ne može reći ništa o mom tijelu, a da je već i sama nisam to pomislila, ali na gori način", priznala je Billie. "Da mi se ovo događalo dok sam bila mlađa, da su ovako pričali o meni, mislim da ne bih sad postojala", rekla je.

Zatim je otkrila da se najbolje osjeća u društvu svoje obitelji te dok sluša Rihannu. "Mislim da sam neki dan službeno odlučila da je ona najzgodnija osoba koja je postojala u povijesti svijeta", rekla je Eilish. Ovo nije prvi put da mlada pjevačica javno govori da joj je Rihanna veliki uzor.

Jednom prilikom je otkrila da se dugo bojala upoznati je jer "nikad nije željela upoznati svoje idole". Danas redovito brani pjevačicu u javnim istupima, bilo da je riječ o Rihanninoj glazbi, stilu ili poslovnim odlukama.

Inače, Rihannu je 2011. godine Esquire proglasio najseksi ženom svijeta.

Pročitajte više