Bivša Feminnemka krenula u solo vode: Poslušajte njezin prvi singl "Grešnica"



MLADA i nadobudna Nikol Bulat sutra će imati promociju svog prvog singla u klubu Roko i Akademija, poznatom okupljalištu mladih brucoša. Rasna Nikol zasigurno će im uljepšati večer i zagolicati maštu atraktivnim nastupom, kao što to u zadnje vrijeme radi i s ostatkom nacije.

Nicol je nedavno dignula medijsku prašinu zbog naglog odlaska iz skupine Feminem

Podsjetimo, atraktivna Šibenčanka je nedavno priznala kako je "mutila" s dva perspektivna hrvatska nogometaša, Vedranom Čorlukom i Marijem Mandžukićem. Zbog daljine u jednom, a karakternih razlika u drugom slučaju, Nikol nije ostvarila ljubavnu sreću ni sa jednim od njih. No, s obzirom na ljepotu mlade Nikol, ljubav će već doći. Ona je ionako sad zauzeta građenjem nove, samostalne karijere, koja će se započeti sutra, promocijom singla "Grešnica".

Podsjetimo, Nicol je nedavno dignula medijsku prašinu zbog naglog odlaska iz skupine Feminem. Kao neke od razloga 21-godišnja pjevačica navela je neprestano maltretiranje kolegica Pamele Ramljak i Nede Parać. Već nekoliko puta požalila se medijima kako su njezine bivše kolegice konstantno pravile scene oko toga je li joj kosa par centimetara duža ili kraća, svijetlija ili tamnija, ali i zbog veličine njezinih potpetica.

Šibenčanka tvrdi da je njoj kao pjevačici trenutačno najbitnija glazba i ništa drugo

21-godišnja Nikol te je razloge okarakteizirala kao gluposti koje su njoj nebitne i kako je njoj kao pjevačici najbitnija muzika. S druge strane, njene bivše kolegice Pamela i Neda napominju kako one imale problema s njom, a ne obratno kao što NIkol tvrdi. Prema njihovim tvrdnjama, Nikol se neprestano izdvajala iz skupine i nastojala se istaknuti u odnosu na njih dvije, a posebno su joj, kažu, zamjerile to što se nije pojavila na humanitarnim akcijama koje su trebale zajedno obavljati.

Nikol sada želi nastaviti dalje sa karijerom, i naglašava kako ne želi pljuvati po bivšim kolegicama, već samo želi sve što prije zaboraviti. Kako će mladoj "grešnici" krenuti, saznat ćemo sutra kada će i zapjevati istoimeni singl! Do tad, "Grešnicu" možete poslušati na Indexu.

Pročitajte više