Bivša manekenka na suđenju protiv Billa Cosbyja: "Drogirao me i silovao"

Screenshot: Youtube

BIVŠI supermodel Janice Dickinson svjedočila je protiv Billa Cosbyja optužujući ga za silovanje 1982. kad je imala 27 godina.

Janice tvrdi kako joj je glumac dao malu plavu tabletu koja ju je omamila i onemogućila joj kretanje, a onda se popeo na nju.

''Oženjen čovjek i otac petero djece ležao je na meni. Razmišljala sam samo o tome koliko je to užasno'', ispričala je poroti. Tvrdi kako je cijelo vrijeme osjećala bol, a kad se ujutro probudila našla je njegovu spermu između nogu, prenosi CBS.

''Kad sam ga napala zbog toga što mi je napravio, rekao mi je da sam luda. Htjela sam ga udariti, htjela sam ga snažno udariti u lice'', opisala je Janice horor koji je proživjela.

Kaže i kako je cijelo iskustvo opisala u svojoj autobiografiji 2002. godine, ali su je Cosby i njegovi odvjetnici prisilili da ukloni napisane detalje, što je i napravila jer joj je, kako tvrdi, trebao novac.

Janice je jedna od više od 40 žena koje su optužile glumca za seksualno zlostavljanje, ali i klevetu, pošto ju je Cosby nazvao lažljivicom nakon što je izašla u javnost sa svojom pričom.

Pročitajte više