Bivši dečko "lezbijke" iz Tatua: Julija obožava muškarce

BRITANSKI tabloid News of the World objavio je "šokantnu ispovijest" bivšeg dečka Julije volkove, poznatije kao crnokose "lezbijke" iz ruskog pop-dua Tatu. Između ostalog, on je potvrdio teoriju da djevojke iz Tatu-a uopće nisu lezbijke, a njihovu je glumu objasnio "željom za boljom zaradom".

Bivši dečko Volkove, Antun Khrulev, novinarima je britanskog tabloida ispričao mnoge detalje svog burnog seksualnog života s tada još maloljetnom Julijom Volkovom, koja je naknadno sa svojom "djevojkom" Lenom postala najveća svjetska pop atrakcija od pojave Spice Girls.

Khrulev tvrdi da je Julija u seksu nezasitna, a jedna od omiljenih lokacija za vođenje ljubavi ruskom je paru bila zadnje sjedište Antunove Lade.

"Jednom joj nikad nije bilo dovoljno, uvijek je htjela još" - rekao je Khrulev za , pa dodao: "Voljela je to raditi u autu. To ju je uzbuđivalo. Julija ima prekrasno, čvrsto tijelo, voditi ljubav s njom bilo je pravo uživanje."

"Julija toliko obožava muškarce da je spavala i s mojim bratom, Mishom. Ni on joj nije mogao odoljeti." - priznao je Khrulev.

21-godišnji Antun je na sam spomen mogućnosti da je Julija lezbijka samo odmahnuo rukom: "Kad čujem takve priče, mogu se samo nasmijati. Ona mi je rekla da je cijela priča o lezbijstvu samo dio imidža, samo način da zarade još više novaca."

Antun i Julija upoznali su se prije dvije godine u malom ruskom selu Petrovskoje, gdje Antunovi roditelji imaju kuću. Tamo se mladi par po prvi puta poljubio, točnije u Antunovoj Ladi.

"Nakon ljubljenja, odvezao sam je do kuće svog prijatelja Saše. Bila je to mala kuća sa samo jednim krevetom, ali to je sve što nam je trebalo."- rekao je Antun.

"Sve se dogodilo na njezinu inicijativu. Stvarno je to željela. Bila je topla, nježna, vrlo strastvena i vrlo seksi. Kad smo se popeli na krevet rekla mi je da joj nisam prvi muškarac, ali kad smo završili s vođenjem ljubavi, rekla mi je - oprosti, nisam ti htjela reći da sam bila djevica" - izjavio je Antun te dodao kako je on u to vrijeme već izlazio s Julijinom rođakinjom, 21-godišnjom Polinom. Ipak, nakon seksa s Julijom više se nije mogao odvojiti od nje.

"Julija je stvarno voljela seks. Radili smo to u autu, u mojoj kući, a ponekad i u toj maloj kući gdje smo prvi put vodili ljubav. Iskreno rečeno, glavni motiv te veze bila je fizička privlačnost." - pohvalio se bivši Julijin dečko.

Ipak, kratkoj je ljubavi došao kraj jer se Julija udružila s Lenom u projektu Tatu, nakon čega je Julijina veza s Antunom ubrzo propala.

"Sjećam se kad mi je prvi put rekla da će pjevati u Tatu, to mi se nije sviđalo. Ja nisam tražio pjevačicu, nego domaćicu." -  dodao je pragmatični Rus.

Pročitajte više