Bivši James Bond o navodnom nasljedniku: Ja sam morao proći brojne testove i audicije

Foto/Screenshot: Profimedia/Youtube

PRIJE nekoliko dana britanski mediji izvijestili su da je Aaron Taylor-Johnson dobio i službenu ponudu da postane novi James Bond, čime bi, ako pristane na ponudu, postao sedmi glumac koji je utjelovio najpoznatijeg filmskog špijuna.

Sada je George Lazenby, australski glumac koji je tumačio slavnog tajnog agenta Jamesa Bonda u filmu U službi njenog Veličanstva iz 1967. godine, otkrio je što misli o izboru Taylora-Johnsona kao idućeg agenta 007. Prema nedavnom pisanju TMZ-a, Lazenby je rekao da bi se Taylor-Johnson mogao "nositi s vratolomijama i svim damama koje vole slavnog agenta u smokingu".

Lazenby je primijetio da ne misli da je uloga već pripala Tayloru-Johnsonu jer "kada je on bio na audiciji za ulogu iz šezdesetih, prošao je kroz hrpu različitih testova i audicija prije nego što ju je zapravo dobio". Dodao je da će podržati Taylora-Johnsona u ulozi "ako će lik biti dobro napisan", te je rekao glumcu da ostane "vjeran sebi i da si prilagodi ulogu kako bi mu odgovarala".

Podsjetimo, Lazenby je naslijedio Seana Conneryja i glumio Bonda u samo jednom filmu 1967. godine, no Connery se vratio ulozi 1971. u filmu Dijamanti su vječni. Što se tiče Taylora-Johnsona, Puck News navodi kako se on sprema ponovno ući u Marvelov "filmski svemir" i to kao glavna uloga u filmu Kraven The Hunter, a glumit će i uz Ryana Goslinga u filmu The Fall Guy.

Stoga je moguće da bi u kratkom roku mogao postati "previše slavan da bi postao Bond". Iako ga ponuda za ulogu agenta 007 navodno čeka na stolu, utrka za ulogu Bonda još traje. Neki od favorita koji se spominju već mjesecima su i Henry Cavill, Damson Idris, Tom Hardy i Chris Evans, a neki ističu i Jamesa Nortona i Cilliana Murphyja kao velike favorite.

Pročitajte više