Bivši partner Georgea Michaela: "Znao je da je talentiran, ali je bio iskompleksiran"

Foto: Instagram

KENNY GOSS, bivši partner Georgea Michaela, dao je prvi intervju nakon više od 5 godina u kojem je govorio o svom odnosu s preminulim pjevačem. U razgovoru s Piersom Morganom rekao je da je često bio zabrinut za Georgea i da ga je "zaista pokušavao spasiti".

Goss i Michael su bili u otvorenoj vezi od 1996. do 2009. godine, a u tom su periodu i živjeli skupa. Njihov prekid je uzrokovao destruktivni način života koji su vodili, a koji je uključivao puno droge i alkohola.

"Svi smo očekivali da će umrijeti. Dok smo živjeli skupa, toliko sam vremena proveo zabrinut hoće li biti dobro. Iskreno, on je mrzio što sam toliko zabrinut. Stalno sam bio zabrinut. Nemojte to krivo shvatiti, ako si s nekim, normalno je da brineš hoće li biti dobro", rekao je Goss.

"On je uvijek govorio da sam mu spasio život. Mislim da je to pretjerano, ali zaista ga jesam pokušavao spasiti", dodao je.

Kompleksi zbog izgleda

Spomenuo je i da je George bio "jedna od najiskrenijih osoba koje je ikad upoznao", ali i da je imao komplekse zbog izgleda. Znao je da je "talentiran čovjek i dobar tekstopisac", ali je smatrao da nije zgodan.

"Mislim da u niti jednom trenutku u životu nije mislio da dobro izgleda. Ja sam ga uvijek pokušavao podsjetiti da je zgodan. Govorio bih mu: 'Stvarno super izgledaš danas, baš si zgodan'", napomenuo je bivši Michaelov partner.

A otkrio je i da ga je pjevač, među ostalim, zavolio zato što je imao dosta sličnosti s njegovom majkom. "On je mislio da smo njegova majka i ja prilično slični, a u nekim stvarima smo i bili. Ja sam netko tko igra po pravilima, a ona je bila ista takva. Osim toga, uopće ne osuđujem druge ljude."

Podsjetimo, George Michael je umro na Božić 2016. godine. Pronađen je mrtav u krevetu, a pronašao ga je njegov tadašnji partner Fadi Fawaz. Imao je 53 godine.

Pročitajte više