Bizarni trend među mladenkama: Uništila vjenčanicu do neprepoznatljivosti...

Foto: Facebook

KOLIKO god se mladenke željele opustiti na svom vjenčanju, uvijek su u blagoj strepnji  da će negdje zaprljati svoju haljinu. Zbog razloga s kojima se mnoge djevojke mogu poistovjetiti, jedna je mladenka odlučila potpuno uništiti svoju haljinu polivši je motornim uljem. 

Mladenka je u Facebook grupi "That's it, I'm Wedding Shaming" objavila sliku vjenčanice prije i poslije prljanja, a mnogi nisu bili impresionirani njenim postupkom. "Nemam što reći na ovaj postupak", napisao je jedan korisnik grupe.

"Ne znam što mislim o uništavanju vjenčanica općenito, no ovo mi je malo ekstremno. Bolje da si haljinu dala nekome tko si je ne može priuštiti", poručio joj je drugi nezadovoljni korisnik Facebooka.

"Upozorili smo vas", rekla je mladenka pratiteljima grupe.

Mnogi se pitaju koji je bio povod ovom činu, no uništavanje haljina, poznatije kao "Trash the Dress", trend je koji mladenke već dugo prakticiraju. Uništavanje se događa nakon svadbe kao podsjetnik da je haljina samo materijalni predmet za koji se ne treba puno vezati.

Navodno je ovaj trend postao popularan 2001. godine kada je fotograf John Michael Cooper bio nadahnut epizodom iz serije "Sunset Beach" u kojoj mladoženja uništava haljinu tako što djevojku baca u more. No ako ste mislili da je polijevanje uljem loša ideja, Cooper ima primjere gdje žene haljinu zalijevaju vinom, blatom, pa čak i pale.

Pročitajte više