Blake Lively prestala je pratiti Ryana Reynoldsa i obrisala sve fotke, ali to nije najčudnije

Foto: Guliver Image/Splash/Instagram

BLAKE LIVELY, koju na Instagramu prati 20,4 milijuna ljudi, iznenada je obrisala sve svoje fotografije, čak i onu profilnu, te je prestala pratiti gomilu ljudi, među kojima i svoga muža Ryana Reynoldsa.

Nakon toga objavila je fotografiju završene igre vješala i pitanje "Što se dogodilo s Emily", koje sad stoji u njezinoj biografiji na Instagramu. U međuvremenu je i tu fotografiju obrisala.

Kao da to sve njenim fanovima nije dovoljno čudno, Blake sad prati 36 ljudi i svi se zovu Emily Nelson.

Mnogima je na pitanje što se događa s Blake prvo na pamet pao najočitiji odgovor - promovira svoj novi film, A Simple Favor.

Film je režirao Paul Feig, a uz Blake, u njemu glumi Anna Kendrick. S obzirom na to da je riječ o adaptaciji romana, već je poznato da se glavni lik zove Emily Nelson, a taj lik misteriozno nestane. U kinima bi se trebao pojaviti 14. rujna.

"Može li mi netko reći zašto me prati Blake Lively i zašto joj ovo piše u biografiji? Zbogom, okrutni svijete, moje vrijeme je došlo", našalila se jedna od Emily Nelson koje po novom Blake prati.

S obzirom na to da joj je taj status lajkao Ryan Reynolds, riješena je i briga oko toga je li sve u redu s Blakeinim brakom.

Budući da je obrisane fotografije s Instagrama nemoguće vratiti, zauvijek su nestala bockanja Blake i njezina muža na Instagramu. 

Pročitajte više