"Bogu hvala, imam jezičinu": Iva Alilović odbrusila zlobnicima pa nestala s društvenih mreža

Foto: Facebook

"NEKE žene su rođene da brišu prašinu, a neke da dižu prašinu", napisala je lijepa supruga Mirka Alilovića na svom profilu na Facebooku, da bi samo nekoliko sati kasnije nestala s društvenih mreža i time zaključila prepucavanje s nekolicinom svojih kritičara.

"Ja ne dam na sebe, ne vrijeđam nikoga, pa stoga neće ni mene nitko, Bogu hvala imam jezičinu za vratit. Dakle moj problem nisu bili moji fb frendovi jer ne primam svakoga i imam 999 fr req koje neću prihvaćat, a ako nekoga prihvatim i ako se netko pokaže bezobrazan ja ga obrišem. Dalje, nemam instagram, obično danas ljudi koji žele biti praćeni otvore slike i sve na inst i snimaju ih. Ja to nemam, tu sam imala nekoliko slika otvorenih, ne sećem po špici, ne krećem se općenito po zabavama i mjestima da budem i gdje mogu biti viđena. Il sam doma, il u kvartu u bircu il u maredu, moj život je vrlo jednostavan, a pošto živim vani fb mi služi za druženje sa ljudima, jer sam jako društvena i volim ljude... i to je to", objasnila je jučer jednoj komentatorici zašto ne planira zaključati kompletan profil na Facebooku.

Umjesto toga, promijenila je naslovnu, ali i profilnu fotografiju u verziju na kojoj nema šanse da je itko prepozna.

Ivu su pojedinci naime prozvali za navodne plastične operacije i brak iz koristi, na što im je jučer oštro odgovorila podužim komentarom.

"Hvala vam što ste mi poklonili toliko pozornosti i pažnje, hvala vam što vam je očito moj fizički izgled od velike životne važnosti i sto živite u neznanju da li sam prirodna ili sam plastična, to su stvarno velika pitanja od životne važnosti, blago vama na težini vaših problema", napisala je jučer i dodala: "možete me u guzicu poljubit'".

Da je profilna fotografija samo šala, pokazala je ipak već noćas oko ponoći, kada je s fanovima podijelila fotku u svom uobičajenom izdanju, no već ujutro ponovo se predomislila - i potpuno nestala s društvenih mreža.

Pročitajte više