Boris Banović: Svaki muškarac bi volio biti sic na Severininom biciklu

AKO KNJIGE mogu pisati Nives Celzijus i Marko Grubnić, onda i Boris Banović, poznatiji kao Fashion Guru, može napisati priručnik. Njegov naziv je "Vodič za urbane frajere", a u njemu, između ostalog,  preporuča muškarcima novog doba da čupaju obrve, često mijenjaju frizure kako ne bi završili kao Duško Lokin te im savjetuje da za objedom stišaju mobitele ako im pri zvonjavi pjeva Lepa Brena ili pak Ceca.

"Jer, žene su digle kriterije. Muškarac vrste 'mačoid vulgaris masculinum', uzgojen na kršu i kamenu, u laganom je izumiranju. Mislili smo da je Ivanišević mačoidan pa vidiš kako ga je žena ustrojila", rečenica je iz uvoda "Vodiča za urbane frajere". Osim što je spomenuo Ivaniševića, pritom ga ismijavajući, Banović je spomenuo da bi svaki muškarac volio biti sic na Severininom biciklu.

Od (ne)korisnih savjeta našao se onaj o korištenju pribora za jelo, o umjerenom konzumiranju alkoholnih pića, korištenju pilinga ili pak kremice za mazanje područja oko očiju te je napomenuo kako je poželjno da svaki urbani frajer počupa dlake iz nosa i ušiju.

Pročitajte više