Gdje su se sakrili hrvatski estradnjaci?

Tekst: V.V.
Foto: Index, Arhiva

IAKO većina Hrvata ovih dana po naputku bivšeg premijera, ali i sadašnje premijerke, steže remen, pa o moru i odmoru mogu samo sanjati, naše zvijezde recesija kao da zaobilazi u širokom luku. Ovih dana rastrčali su se većinom po Jadranu, a mi smo istražili i doznali gdje tko ljetuje, kako i zašto.

Nestašna Dolores Lambaša, poznata po svojim "crvima u guzici" koje je nekoliko puta potkrijepila veličanjem svojeg nemirnog duha pred kamerama, ovo ljeto provest će na luksuznoj jedrilici u zagrljaju zaručnika Frane Lasića. Par će krstariti obalom, uživati u suncu i moru, te po glumačkom običaju, pohoditi obližnje nam filmske festivale. Po sličnom principu ljetovati će i Zrinka Cvitešić, koja će također, u društvu novostečene obitelji proći našu obalu uzduž i poprijeko, a povremene pauze od odmora iskoristit će, također, kako bi obišla događaje posvećene sedmoj umjetnosti i kazalištu.

Daniela Trbović i Boris Novković vjerni Istri

Sjeverne obale ove godine držat će se Daniela Trbović, koja se već godinama kune u ljepote prekrasnih Brijuna, Boris Novković koji već godinama s (ove godine proširenom) obitelji ljetuje u Umagu, te Sandra Bagarić, kojoj je već godinama ljetna baza Zagrebu obližnja Crikvenica iz koje je, kako kaže, savršeno mobilna.

A tko će u inozemstvo?

Ipak, većina hrvatskih estradnjaka najvjernija je otocima, među kojima prednjači Hvar, popularna ljetna destinacija, ali samo za one dubljeg džepa. Tako će ove godine do Hvara skoknuti Đelo Hadžiselimović, Snježana Mehun, Boris Banović, Marko Grubnić, Gotovčevi i mnogi drugi kojima je neizostavan dio imidža "da vide i budu viđeni", dok će se Matija Dedić i Danijela Dvornik već tradicionalno odmarati na Braču.

U inozemstvo će ove godine skoknuti Ivana Mazurkijević, koja planira put u New York, Sandra Bagarić, koja će se iz Crikvenice nakratko prebaciti u Grčku te voditeljica Tatjana Jurić, koja sa dečkom Nikijem Vuksanom i prijateljima planira veseli odmor na Santoriniju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara